November tilbud! Gratis express konsultasjon
Les mer
Akuttvakt
Les mer

Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje demper poser under øyne, myker opp linjene i pannen og gir glød til huden. Ansiktsmassasje kan fjerne spenning i kjeven og trykk i hodebunnen. Ved å stimulere musklene og huden vil det gjøre slik at kremer vil komme lettere inn i huden. I tillegg vil dette gi deg en naturlig glød.

Ansiktet har hundrevis av trykkpunkter. Disse punktene hører sammen med en annen del av kroppen din, og ved å massere ansiktet ditt kan du hjelpe eventuelle plager du har i andre kroppsdeler.
30 min // 650 kr
Bestill time

Klassisk hudpleie

Klassisk hudpleie er for både kvinner og menn.

Vi utfører alltid en hudanalyse, renser og peeler huden ( krem med småkorn), noe som skånsomt fjerner døde hudceller på overflaten. Så har vi en utklemming av urenheter, i tillegg vil du få massasje av ansikt og hals for å øke blodsirkulasjonen.

Vi legger så en maske på hals og ansikt etter din hudtype. Vi har spesialmasker for ekstra “boost” for din hud: Fuktmaske, maske for mindre porer, ekstra vitaminer, anti age eller collagen maske.
45 min // 700 kr
Bestill time

Ledlampe / rens / maske

LED-lys, også kalt LLLT (Low-Level Laser Therapy), er en behandling som øker blodtilførselen til huden ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og erstatte skadede celler i blodårene.

Gjennom LED-lysbehandling kommer det mer energi til hudcellene. Dette gjør at cellene i huden lettere tar opp næringsstoffer, og raskere kvitter seg med avfallsstoffer.

Dette er en behagelig behandling uten smerte og nedetid som tar ca 20 minutter å gjennomføre. De fleste slapper av og sovner. Denne behandlingen kan utføres alene eller i kombinasjon med annen behandling, gjerne DermaPen for å øke effekten av behandling og roe ned rødhet i huden. 

Denne behandlingsmetoden har fire bølgelengder med spesifikke effekter:

Rødt lys: Fremmer regenerering av hudcellene og øker blodsirkulasjonen. Det røde lyset er smertelindrende og aktiverer aktive ingredienser.

Blått lys: Bryter ned aknebakterier og virker hemmende på talgkjertlene. Det blå lyset forebygger infeksjoner og reduserer akneutbrudd.

Grønt lys: Er beroligende og forebygger hudens sensitivitet.

Gult lys: Roer ned rødhet og reduserer sprengte blodkar. Det gule lyset behandler også herpes på et tidlig stadie.

 Som enkeltstående behandling vil du ligge med LED-lys i et eget rom i avslappende miljø mens lyset jobber med huden din. Vi skreddersyr de ulike lysene etter dine behov og problemområder. Våre lysbehandlinger kan blant annet brukes som ledd i en aknebehandling eller som en behandling som gir glød før en spesiell anledning.
40 min // 700 kr
Bestill time
crossmenu
Optimal Klinikk

Optimal Klinikk

Kontakt oss

I will be back soon

Kontakt oss

Kontaktskjema
Optimal Klinikk
Hei. Kontakt oss via e-post, telefon eller kontaktskjema for henvendelser.
Kontakt oss via
chat Kontakt oss