November tilbud! Gratis express konsultasjon
Les mer
Akuttvakt
Les mer

Injeksjonsbehandling mot rynker

(Utført av kosmetisk sykepleier)

Injeksjonsbehandling mot rynker - ett område

Botuliniumtoksin A er et bakterielt protein som forekommer naturlig. I kosmetisk øyemed benyttes botuliniumtoksin A til å glatte ut rynker. Små doser av dette stoffet injiseres rett under huden med en tynn nål i muskelen som behandles for å redusere rynkene.

Det blokkerer nerveimpulsen spesifikt, slik at musklene som er ansvarlige for sammentrekningene som forårsaker rynkene, slapper av. Andre nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke. Dette glatter effektivt ut dype furer og rynker, og forebygger også dannelsen av nye rynker. Behandlingen er enkel, effektiv og smertefri.

Injeksjonsbehandling mot rynker - to områder

Her er områdene det kan velges imellom:
Sinnarynke
Panne
Øyenbrynsløft
Rynker rundt øynene
Rynker på nesen
Reduksjon av tannkjøttsmil
Surmunn
Røykelinjer over munn

Injeksjonsbehandling mot rynker - tre områder

Her er områdene det kan velges imellom:
Sinnarynke
Panne
Øyenbrynsløft
Rynker rundt øynene
Rynker på nesen
Reduksjon av tannkjøttsmil
Surmunn
Røykelinjer over munn
Hake/nefriti/hals

Hake/nefriti/hals

Dette er en ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre der det brukes medisinsk injeksjon for å stramme og forynge utseendet på halsen og kjevelinjen. Prosedyren har fått navnet sitt fra den berømte egyptiske dronningen Nefertiti, som hadde en slank og definert hals.

Under en Nefertiti neck lift-injeksjon injiseres små mengder medisinsk injeksjon i musklene i halsen og kjevepartiet. Injeksjonen virker ved å hemme muskelaktiviteten og redusere spenningen i musklene som er ansvarlige for å senke kjevelinjen og skape en "turkey neck" -effekt. Ved å slappe av i disse musklene, kan huden på halsen strammes og forbedre konturen og definisjonen.

Prosedyren tar vanligvis bare noen få minutter og krever ingen nedetid. Resultatene kan variere, men de fleste opplever en gradvis stramming og løfting av halsen i løpet av de neste ukene etter behandlingen. Effektene kan vare i omtrent tre til seks måneder før det er nødvendig med vedlikeholdsbehandlinger.

Det er viktig å merke seg at Nefertiti neck lift med medisinsk injeksjon er en midlertidig løsning og ikke vil gi samme resultater som en kirurgisk halsløft. Det er også viktig å oppsøke en kvalifisert og erfaren medisinsk fagperson for å utføre prosedyren for å sikre optimal sikkerhet og resultater.
Svettingbehandling armhuler

Svettebehandling
armhuler

Det mest vanlige stedet for svettebehandling er i axille/i armhulen. Dette er også et veldig kosmetisk skjemmende problem da økt svette vises i form av "svetteringer" på klær o.l. Pasienter som har disse problemene bytter ofter klær på jobb flere ganger hver dag, og sitter ofte med hendende tildekket i axillene for å prøve å skjule svetteavtrykkene på klærne.
Masseter, gnissing i tenner, spent kjevemuskulatur

Reduksjon av tanngnissing, masseter og spent kjevemuskulatur

Tanngnissing

Dette er en vanlig tilstand å finne blant befolkningen og mange av oss gnisser tenner daglig, eller gnisser eller biter tennene sammen på natten. Tanngnissing er oftest relatert til en urotilstand og stress i kroppen vår. Mange har tidligere forsøkt biteskinne hos tannlege uten særlig effekt, da det er kjent dårlig compliance på disse.

Masseter

Dette er en tilstand der muskelen er forstørret, og man får et mye større volum i nedre del av ansiktet enn det som er vanlig. Denne tilstanden følger ofte etter langvarig tanngnissing. Noen kan også dette naturlig av andre årsaker.
Migrene

Migrene

Injeksjonsbehandling brukes som en forebyggende behandling for migrene. Legemiddelet injiseres i musklene i hodet og nakken for å redusere forekomsten og alvorlighetsgraden av migreneanfall.

Virkestoffet virker ved å blokkere overføringen av smertesignaler fra nervene til hjernen. Dette reduserer aktiviteten i musklene som er involvert i migreneanfall, og dermed reduseres også hyppigheten og alvorlighetsgraden av anfallene.

En kartlegging gjøres under konsultasjonen før vi vurderer eventuelle områder som skal behandles. Prisen på behandlingen estimeres etter konsultasjonen og er avhengig av mengde legemiddel som blir brukt. Migrenebehandling har en startpris på 1990kr.
Fra 1990 kr
Bestill time
crossmenu
Optimal Klinikk

Optimal Klinikk

Kontakt oss

I will be back soon

Kontakt oss

Kontaktskjema
Optimal Klinikk
Hei. Kontakt oss via e-post, telefon eller kontaktskjema for henvendelser.
Kontakt oss via
chat Kontakt oss