November tilbud! Gratis express konsultasjon
Les mer
Akuttvakt
Les mer

Estetisk behandling

Botox er et muskelavslappende legemiddel som anvendes for å minke rynker i ansiktet.

Botox (som er basert på proteinsubstansen er botulinumtoxin type A), er et godkjent legemiddel og har vært brukt i over 40 år. Medisinsk brukes botulinumtoxin også for å behandle overdreven svetting (hyperhydros), migrener, overaktiv kjevemuskultur (tanngnissing), og muskelspasmer.

Botox brukes for å motvirke og behandle rynker i ansiktet. Med økt alder taper huden elastisitet og sin motstandskraft mot rynkene som forårsakes av sammentrekningen av ansiktsmusklene hvilket blir synligere med alderen.

Effekten av Botox ser man allerede etter noen dager, men for å evaluere resultatet bruker vi å anbefale med å vente opptil 14 dager. Botoxeffekten sitter mellom to og fire måneder, og er selvsagt individuelt.

Om Dr Arwin

Dr Arwin har 10 års erfaring som lege. Han er født og oppvokst i Sverige, men har under hele sin legekarriere jobbet i Norge og for det meste i Oslo. Han er til vanlig spesialist i allmennmedisin og om ikke altfor lenge innen idrettsmedisin også.

Han har jobbet med estetiske ikke kirurgiske behandlinger i 8 år. Han har tatt kurser i Norge, Sverige og England hos anerkjente ´Harley Street´ i London.

Hans mål med estetiske behandlinger er at DU skal bli hørt i kombinasjon med hans erfaring og medisinske kunnskap. Det skal være trygt og resultatet skal føles naturlig. Dette gjør VI sammen!!

Priser

(Utført av lege)
Konsultasjon med lege (video)
500,-
Filler, lepper. 1ml pluryal
2500,-
Botox ett område
2200,-
Botox to områder
3600,-
Botox tre områder
4200,-
Reduksjon av tanngnissing/maseter med Botox
3200,-

Priser

(Utført av kosmetisk dermatologisk sykepleier)
Botox ett område
1700,-
Botox to områder
2700,-
Botox tre områder
3600,-
Bestill time

Vår lege kan hjelpe med

Injeksjonsbehandling med legemiddel Botox
Injeksjonsbehandlingar med botox er er av de mest effektive estetiske behandlingene som finnes for å minke rynker og forbedre ansiktet konturer.
crossmenuarrow-right
Optimal Klinikk

Optimal Klinikk

Kontakt oss

I will be back soon

Kontakt oss

Optimal Klinikk
Hei. Kontakt oss via e-post, telefon eller kontaktskjema for henvendelser.
Kontakt oss via
chat Kontakt oss